Auteursrecht

 

Het auteursrecht van alle foto’s berust ten allen tijden bij Marcella van Beusekom Fotografie.

 

De klant geeft de fotograaf toestemming om de foto’s die tijdens de fotosessie zijn geproduceerd te gebruiken ter zelfpromotie van de fotograaf op internet en via drukwerk (zoals portfolio, blog, sociale media, nieuwsbrief, andere websites, flyers, competities en tentoonstellingen), zonder dat de klant daar een vergoeding voor ontvangt. Vanzelfsprekend worden de beelden niet voor schadelijke, obscene of beledigende doeleinden of in dergelijke situaties aangewend.

Indien de klant niet wil dat de fotograaf de gemaakte foto’s voor zelfpromotie gebruikt dient de klant dit van tevoren aan de fotograaf kenbaar te maken

er worden geen onbewerkte foto's verstrekt en tevens mag U  de foto's niet zelf gaan bewerken. De digitale bestanden zijn bedoeld voor eigen gebruik, het is niet toegestaan de foto's te gebruiken zonder toestemming voor commercieel gebruik.

 

Afbericht van een shoot

Af berichten van een fotoshoot dient 48 uur voor aanvang van de shoot afgezegd / verzet te worden.

Is dit later of gebeurd het helemaal niet wordt er 50% van de fotoshoot in rekening gebracht.

Bij afzegging na een reservering wordt er 20 euro in rekening gebracht.

 

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen zijn geldig tot een jaar na uitgiftedatum en zijn niet inwisselbaar voor contanten. Tussentijdse prijsstijgingen zijn onder voorbehoud van de fotograaf: er kunnen geen rechten ontleend worden aan de uitgiftedatum van de cadeaubon.

 

Aansprakelijkheid

 

Marcella van Beusekom Fotografie stelt zich niet aansprakelijk voor ongevallen tijdens de fotosessie.

 

Als de fotograaf door onvoorziene omstandigheden (zoals ziekte, noodgevallen, extreme weersomstandigheden) verhinderd is haar diensten te verlenen, zal ze haar uiterste best doen om de fotosessie op een ander tijdstip doorgang te laten vinden. Als dit onverhoopt niet mogelijk blijkt, zal de aansprakelijkheid van de fotograaf beperkt blijven tot restitutie van alle betalingen die voor de betreffende fotosessie werden ontvangen.  Deze beperkte aansprakelijkheid geldt ook in het eventuele geval foto’s door overmacht verloren gaan of beschadigd raken, worden

gestolen of vernietigd.

 

Copyright 2015 Marcella van Beusekom Fotografie. All rights reserved.
Alle tekst, beelden en foto’s op deze website (www..marcellavanbeusekomfotografie.nl) zijn beschermd door auteursrecht. Zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf mogen deze foto’s of tekst niet worden gebruikt.